Analiza scrisului in functie de spatiere

O alta caracteristica importanta in privinta analizarii scrisului o constituie spatierea:

  • Spatiera mica intre randuri – cand liniile sunt aproape lipite una de cealalta, fara spatiu intre ele, sugereaza o personalitate confuza, ce poseda o sumedenie de ganduri, ingramadite in minte in acelasi timp.
  • Spatiera normala intre randuri– indica tipul de persoane care niciodata nu se grabesc; sunt informali si clari in gandire, totodata si in comportamentul de zi cu zi; mai sunt echilibrati si corecti in afaceri.
  • Spatiera mare intre randuri – multe personalitati prezinta acest tip de spatiere; fiind grijulii, metodici, inteligenti; sunt persoane cu un caracter puternic.
  • Scrisul cursiv – prezent cand literele fiecarui cuvant in parte sunt legate intre ele; sugereaza oameni fermi, care ies in evidenta, clari si cu o atitudine pozitiva; sunt perfectionisti si lucreaza intr-un mod rafinat; indica totodata scepticismul.
  • Scrisul spart – prezent cand numai o parte din litere sunt nu sunt conectate; indica abilitatea de a judeca caracterul omului, scrisul lor parand ritmic si implicand o gandire uniforma, cu unele momente de inspiratie. Se poate afirma ca este scrisul oamenilor inteligenti.
  • Scrisul intrerupt – prezent cand toate literele sunt deconectate; indica oameni care traiesc in propriile lor iluzii si cu o mare creativitate; acest tip este iubitor de arta si natura
  • Scrisul mic si inghesuit – indica persoane foarte expresive, precauti in privinta banilor, suspiciosi, reusindu-le afaceri profitabile
  • Scrisul spatiat intre cuvinte – sugereaza persoane expresive, dar extravaganti, exhibitionisti; fiind activi din punct de vedere social, dependenti de viata buna. Nu sunt sistematici si de obicei sunt mai risipitori
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s