Analiza scrisului dupa forma literelor

Analiza formei literelor ia in calcul mai multe tipuri de scris, de la litere rotunde pana la litere ascutite, egale sau inegale, astfel:

  • Literele rotunjite – scrisul are formatiuni rotuinjite. si sugereaza faptul ca persoana respectiva a scris lejer. Acest scris este specific persoanelor mai lenese, capricioase si care detesta sa munceasca mult; nu au probleme cu lipsa de timp liber, dar tot cred ca sunt ocupate. Dar sunt persoane pacifiste, care respecta regulile si aspira
    la lucrurile bune din viata.
  • Litere tip – sunt simple, fara decoratii, scrisul e drept si indica persoane meticuloase, muncitoare si practice,  in general ocupate si rezervate.
  • Litere ascutite – indica oamenii  plini de viata si energie, care nu suporta criticile, care simt nevoia sa conduca, dar sunt agresive si isi doresc rezultate imediate. Cand literele sunt foarte ascutite, scrisul reflecta o persoana cu interes financiar, iar daca sunt moderata scutite, persoana poate fi inteleapta, afectuoasa si experimentata.
  • Litere egale – reflecta o perosana foarte grijulie si constienta, ce nu-si neglijeaza datoriile si au grija sa duca la bun sfarsit orice munca desfasurata. In general, sunt absorbiti in detaliile oricarui tip de munca pe care o depun.
  • Litere inegale – cand scrisul este plin de litere de marimi variate; aceste perosane sunt, in general, de incredere si pot fi indecise, si aleg intotdeauna calea cea mai usoara.
  • Marimea literelor in crestere – indica un comportament restrictionat, persoana dorind sa se afirme, sa munceasca mult si sa obtina rezultate pe cai cinstite.
  • Marimea literelor in descrestere – sugereaza o personalitate cu tact si prietenoasa, persoana folosindu-se bine de relatiile ei, sunt onesti in toate afacerile.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s